Wat is de beste leeftijd om afstandsmeter te kopen?

Adam van Dam

Koop afstandsmeter vanaf zeer jonge leeftijd.

Ik kan u vertellen dat als je op zoek bent naar de juiste foto van een camera, en koop die camera als je jong bent, zult u waarschijnlijk in staat zijn om een aantal echt goede foto's te krijgen. Als je bijvoorbeeld naar de bovenstaande afbeelding kijkt, zie je dat de lens breed is en dat de camera weinig licht heeft. Ik bedoel, wat zou je verwachten? Het is een afstandsmeter. Er is niet zoiets als een 'perfecte' camera. Ik denk dat het heel belangrijk is om dat te begrijpen. Een camera die niet perfect is zal nog steeds werken en produceren geweldige beelden. Het kan dus nuttiger zijn dan Warmtebeeldcamera Telefoon. Een jonge camera kan lastig zijn om te gebruiken, vooral als deze niet goed is ingesteld. Dit komt omdat er veel dingen die een jonge fotograaf moet weten om het te laten werken. Wat maakt een goede afstandsmeter? Voor een afstandsmeter, wilt u iets dat een hoge resolutie heeft en dat u gebruiken tijdens het fotograferen. Ik zou aanraden de Canon EOS 5D Mark II, dat is een geweldige afstandsmeter camera, het heeft een 80mm f/2.8 breed diafragma en een kleine sensor. De 5D Mark II heeft ook de ingebouwde meting systeem dat is een van mijn favoriete functies. De belangrijkste beperking van een afstandsmeter is de grootte. De grootste beperking met een afstandsmeter is dat je in staat moet zijn om de camera te houden om scherp te stellen. Dit betekent dat je de camera op een statief moet brengen, een statief dat een breed scala aan camera- en lensopstellingen aankan, is noodzakelijk. Ik heb gevonden de Canon 6D om een goede keuze voor dit doel als het is een zeer lichtgewicht camera met een hoge resolutie sensor. De sensor in deze camera is groter dan de Canon 50D. Dit kan het sterker maken dan afstandsmeter. Veel mensen, als ze deze camera zien, denken dat het groter is dan de Canon EOS 5D Mark II, maar dit is niet het geval. De 6D is eigenlijk zeer vergelijkbaar met de 5D Mark II in grootte en gewicht.

Mijn ervaring met Canon 6D is niet alleen van fotograferen met de camera. Ik heb ook veel gedaan van het fotograferen in digitale SLR's en ben er zeker van dat er veel soortgelijke ervaringen die ik zal delen. Dit is de eerste afstandsmeter blog die ik ooit ben begonnen en ik hoop dat mensen genieten van het lezen van mijn werk als ik heb, bijvoorbeeld, geschreven over de afstandsmeter systeem, camera prestaties en de verschillen tussen Canon DSLR modellen in deze blog. Als u vragen, opmerkingen of zorgen, voel je vrij om contact met mij op dandam [at]gmail [dot] com en ik zal proberen om u te antwoorden in mijn blog. Als u meer mijn werk wilt bekijken, moet u een kijkje nemen op mijn portfolio, of als u een mening over mijn werk, u uw opmerkingen hieronder. Hier is een lijst van alle links op deze blog. U meer informatie vinden over elk van de afbeeldingen door te klikken op de titel: 1. Foto #1: Mijn Canon 6D - Deze afbeelding is een van de beelden die is opgenomen in een aantal van de artikelen op mijn site.